Duurzaam Ondernemen Waarmaken, hoe doe je dat?

Rob van Tilburg, Senior Consultant bij Sustainalize, co-auteur van o.a. het boek Duurzaam Ondernemen Waarmaken, heeft veel bedrijven geholpen met de implementatie en de verandering naar duurzaam ondernemen. Tijdens Sustainable MBA in One Day leert Rob ons hoe dat op te pakken.

Rob’s loopbaan staat in het teken van het verbinden van maatschappelijke opgaven en ondernemingstrategie. Vanaf eind jaren negentig was hij als medegrondlegger en manager van de adviesgroep duurzaam ondernemen van (Royal Haskoning)DHV intensief betrokken bij de ontwikkeling van duurzaam ondernemen in het Nederlandse bedrijfsleven. Zijn visie en ervaring mocht hij samen met zijn medeauteurs in 2012 bundelen in het eerste bedrijfskundige boek over duurzaam ondernemen Duurzaam ondernemen waarmaken. Binnen Sustainalize ondersteunt hij ondernemingen met name bij strategievorming, stakeholderdialogen, de toepassing van de Sustainable Developmemt Goals en circulariteit.

Sustainable Talent, Bureau OM en CKC Seminars organiseren op 29 november Sustainable MBA in One Day, hét vakinhoudelijke event om uw kennis op gebied van duurzaamheid in één dag helemaal bij te spijkeren. Wilt u deze training ook niet missen? Schrijf dan snel in voor de laatste plaatsen!

In slechts één dag:

  • Geef je jouw vakinhoudelijke kennis over duurzaamheid een enorme boost.
  • Ben je weer up to date en kan je meepraten over de laatste inzichten in duurzame ontwikkeling.
  • Heb je inzicht gekregen in hoe je best practices in duurzaamheid kunt toepassen in jouw werk.
  • Heb je veel inspiratie opgedaan op het gebied van duurzaamheid, je netwerk uitgebreid én heb je concrete punten om mee aan de slag te gaan.

Datum: donderdag 29 november 2018
Locatie: Congrescentrum Spant! in Bussum

Ga voor het volledige programma naar de website.

 

 

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over Sustainable MBA in One Day en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN