Gratis webinar: Spoedcursus Circulaire Economie

Op donderdag 8 april geeft Paul van Ruiten (Duurzaamheid- en Circulaire Economie-expert, en Auteur ‘Meester over jouw impact: samenwerken aan succesvol duurzaam ondernemen’) een live webinar van 14.30 tot 15.00 uur met als titel “Spoedcursus Circulaire Economie”. Het webinar is te volgen via het afgeschermde platform van SkillsTown, laat via deze pagina je gegevens achter en ontvang een inlog om het webinar live te volgen. Je kan dan ook je vragen stellen!

Tijdens het webinar laat Paul van Ruiten je inzien welke succesfactoren er zijn om het concept van een circulaire economie in een bedrijf te omarmen, en welke belemmeringen er zijn. Aan de hand van concrete voorbeelden worden de voordelen voor bedrijf en maatschappij toegelicht.

Paul van Ruiten geeft voordrachten in binnen-en buitenland aan universiteiten en voor bedrijven. Samen met Annick Schmeddes verzorgt hij sinds 2017 de Sustainable MBA in One Day. In dit webinar kiest hij voor een mix van de concrete tips & tricks uit de Sustainable MBA en uit zijn praktijkervaring als directeur Sustainability en Circulaire Economie bij TNO en bij het Ingenieurs- en Adviesbureau RHDHV.

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

  • Het waarom van een circulair business model
  • Voorbeelden van onbewust circulair ondernemen
  • Benodigde capaciteiten voor succesvol circulair ondernemen.

Kortom: tijdens dit webinar zal Paul  jou in 30 minuten niet enkel INSPIREREN en MOTIVEREN maar ook jou ACTIVEREN met de vele concrete tips! Zijn motto is: iedereen kan de transitie naar een circulaire economie leiden.

Tevens kun je als kijker vragen insturen, doe je met ons mee? Aanmelden voor het webinar doe je hier.

Sustainable MBA in One Day op 22 juni
Paul is tevens hoofddocent tijdens Sustainable MBA in One Day op dinsdag 22 juni. Kijk hier voor meer informatie over het programma.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over Sustainable MBA in One Day en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN