Sustainable MBA in One Day bij de High Tech Campus

Eind vorig jaar is CKC Seminars een samenwerking aangegaan met Conference Center High Tech Campus. Een gezamenlijke ambitie om elkaar te versterken in het (regionale) netwerk en ook inhoudelijk aan te sluiten bij de congresportfolio van CKC Seminars.

Op dinsdag 6 oktober vindt Sustainable MBA in One Day plaats bij Conference Center High Tech Campus. Sustainable MBA in One Day is hét vakinhoudelijke event om je kennis als professional over duurzaamheidsvraagstukken in één dag up-to-date te krijgen. Erkende experts presenteren alle relevante nieuwe concepten binnen duurzaamheid. Onderwerpen van klimaatverandering, circulaire economie tot ISO komen aan bod. Tevens is er aandacht voor LEIDERSCHAP, STRATEGIE en ORGANISATIE om duurzaamheid binnen de organisatie verder te brengen. Relevante cases worden gepresenteerd door duurzaamheidsprofessionals bij koplopers in het bedrijfsleven.

High Tech Campus Eindhoven heeft zichzelf een ambitieus doel gesteld: in 2025 wil het de duurzaamste Campus van Europa zijn. De komende jaren moet deze droom werkelijkheid worden via het implementeren van de Duurzaamheid Roadmap, waarbij de Campus laat zien dat liefde voor innovatie en liefde voor natuur en milieu hand in hand kunnen gaan. Grazende schapen op het campusterrein, afvalcontainers die zelf aangeven wanneer het tijd is om ze te legen en zonnepanelen op de daken van alle campusgebouwen. Bekijk hier het filmpje. Genoeg raakvlakken om ook op het gebied van congressen samen de duurzaamheidsagenda te ontwikkelen.

Zorgeloos inschrijven – vroegboekkorting t/m 20 juli
Meld je aan voor 20 juli a.s. en profiteer van € 100,- vroegboekkorting! Je kan je zorgeloos inschrijven voor en deelnemen aan Sustainable MBA in One Day. Uiteraard zullen wij alle noodzakelijke maatregelen treffen om ieders gezondheid te beschermen. Klik hier voor meer informatie over ons corona protocol.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over Sustainable MBA in One Day en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN