Martijn Aslander over persoonlijk leiderschap

Martijn Aslander, begenadigd spreker en initiator van de Permanent Beta beweging, is al onderdeel van het Sustainable MBA in One Day curriculum door het boek “Nooit af”. Wij zijn trots dat we nu zijn nieuwe boek “Hoe bouw je een Hunebed?” aandacht kunnen geven op 29 november. Martijn heeft (zonder concreet plan) toch een resultaat bereikt; hij heeft een hunebed gebouwd. Hij vertelt over zijn persoonlijke leiderschap en adviseert ons, hoe wij ons kunnen gedragen om het schijnbaar onmogelijke te bereiken: een 100% duurzaam bedrijf!

Duurzaamheid is een innovatieve strategie die razendsnel gaat en enorme kansen biedt. Martijn Aslander is expert in bottom up organiseren en sneller, efficiënter en zonder bureaucratie dingen voor elkaar te krijgen en oplossingen te vinden voor moeilijke vraagstukken. Hij is stand-up filosoof, boardroom sparring partner en mede-auteur van de bestseller Nooit Af en Easycratie. Martijn bouwde handmatig het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta. Zowel op het podium als in zijn publicaties brengt hij met hartstocht en humor de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart en laat hij de ongekende mogelijkheden zien van de huidige netwerksamenleving voor mens en arbeidsmarkt.

Sustainable MBA in One Day is hét jaarlijkse event om je kennis over duurzaamheid in één dag up-to-date te krijgen. Voor iedere manager die een duurzaamheidsambitie heeft in zijn/haar organisatie en handvatten zoekt om richting te geven en snelheid te krijgen.

In slechts één dag:

  • Geef je jouw vakinhoudelijke kennis over duurzaamheid een enorme boost.
  • Ben je weer up to date en kan je meepraten over de laatste inzichten in duurzame ontwikkeling.
  • Heb je inzicht gekregen in hoe je best practices in duurzaamheid kunt toepassen in jouw werk.
  • Heb je veel inspiratie opgedaan op het gebied van duurzaamheid, je netwerk uitgebreid én heb je concrete punten om mee aan de slag te gaan.

Datum: donderdag 29 november 2018
Locatie: Congrescentrum Spant! in Bussum

Ga voor het volledige programma naar de website.

 

 

 

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over Sustainable MBA in One Day en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN