Programma bekend met afsluitende keynote Paul Hawken

Op donderdag 11 mei vindt er weer een editie van de succesvolle training Sustainable MBA in One Day plaats. Dit jaar in Jaarbeurs MeetUp, Utrecht.

Duurzaamheidsexperts en toptrainers Annick Schmeddes en Paul van Ruiten leren je in één dag de beste business cases te maken en duurzame transities te organiseren. Tijdens Sustainable MBA in One Day formuleer je jouw koers, geholpen door relevante theorieën en modellen. Na deze dag heeft duurzaamheid geen geheimen meer voor jou.

Dit jaar sluiten we de training af met een lezing van de ‘Einstein’ binnen de duurzaamheidswereld: Paul Hawken. Zijn werk is inmiddels beroemd en benoemd in honderden artikelen in onder meer Wall Street Journal en New York Times en hij maakte zijn opwachting in talkshows als de Today Show en CBS This Morning. Zijn negen boeken, waaronder zes bestsellers, zijn in 30 talen uitgebracht en uitgegeven over de gehele wereld in meer dan 90 landen.

Paul Hawken is Founder van ‘Project Drawdown’ and ‘Project Regeneration’ (regeneration.org). Project Drawdown bevat het meest veelomvattende plan ooit om klimaatontwrichting te keren. Samen met wetenschappers zet Paul de honderd meest effectieve oplossingen voor klimaatverandering op een rij.
Project Regeneration creëert ‘s werelds grootste, meest complete lijst en netwerk, aan oplossingen voor de klimaatcrisis. Hoe kunnen we het leven centraal stellen in elke actie en beslissing? https://regeneration.org/

Schrijf je nu in voor Sustainable MBA in One Day en stel direct je vraag aan Paul na afloop van zijn lezing Regeneration: hoe we de klimaatcrisis op kunnen lossen binnen één generatie.

Naast de sessie van Paul Hawken zal er een ronde tafel gesprek plaatsvinden; Financiering en duurzaamheid: purpose en pegels. Tijdens dit gesprek gaan Paul en Annick in gesprek met managers van een maakbedrijf, een investeringsmaatschappij en een bank.

Daarnaast zal Geanne van Arkel, Voormalig Head of Sustainable Development bij Interface en MVO Manager van het Jaar 2018 ingaan op Vertaling Doelen naar innovatie DrawDown strategie. 

Benieuwd naar het volledige programma van de dag en welke modellen en theorieën nog meer aan bod komen? Bekijk hier het volledige programma van de dag!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over Sustainable MBA in One Day en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN