Proeverij van Sustainable MBA in One Day tijdens Week van de Circulaire Economie

Van maandag 1 t/m zaterdag 6 februari 2021 vindt de Week van de Circulaire Economie plaats. Het doel van deze week is om te laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt om zo van elkaar te leren. Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen deelnemers concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan.

Proeverij van Sustainable MBA in One Day
Ook bij Circl, een initiatief van ABN AMRO, vinden allerlei workshops plaats, waaronder op vrijdag 5 februari de workshop: Spoedcursus Circulaire Economie.

In deze workshop krijg je een proeverij van 1 uur van de Sustainable MBA in One Day. Tijdens de workshop, die wordt verzorgd door Paul van Ruiten, leer je hoe jij zelf een bijdrage kunt leveren aan een circulaire economie.
Deze workshop laat je inzien welke succesfactoren er zijn om het concept van een circulaire economie in een bedrijf te omarmen, en welke belemmeringen er zijn. Aan de hand van concrete voorbeelden worden de voordelen voor het bedrijf en maatschappij toegelicht. Vervolgens ga je ana de slag met de vraag wat jij zelf kunt doen. Aan de hand van enkele praktijsche stappen en een werboek ga je zelf aan de slag met de gepresenteerde aanpak.
Meld je nu gratis aan voor de workshop.

Ook hoofddocent Annick Schmeddes levert een bijdrage aan de Week van de Circulaire Economie. In een 1 op 1 quickscan-sessie weet Annick jouw circulaire skills te versterken op  jouw CV.
Als professional vraag je je af hoe jij een herkbare professional wordt in de circulaire economie. Je hoeft niet altijd een hyper-expert te zijn. In een 10-miniuten sessie haalt coach Annick Schmeddes jouw “transferable” skills op: jouw kennis en kunde die je al hebt gebouwd en welke toepasbaar is bij circulaire banen en werkgevers.
Klik hier voor meer informatie.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over Sustainable MBA in One Day en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN