Ronde Tafel - Daan Molenaar

Moeten bedrijven verder gaan dan de regelgeving om ook in de toekomst waarde te blijven creëren? Tijdens het rondetafelgesprek olv Annick Schmeddes en Paul van Ruiten in gesprek over deze vraag. Een van de sprekers is Daan Molenaar, Directeur Regulering, DCMR Milieudienst Rijnmond.

Daan Molenaar (1971) is sinds januari 2017 bij de DCMR werkzaam als directielid. Eerst met de portefeuille Toezicht en handhaving, nu ad interim Reguleren en adviseren. Daan is opgeleid als jurist aan de Erasmus universiteit in Rotterdam (afgestuurd in het milieurecht) en heeft zich na zijn studie vooral toegelegd op het toezicht. Eerst in de telecomsector, toen in de zorg en nu in de wereld van milieu en veiligheid. Hij richt zich daarbij vooral op de vraag: hoe zorg je ervoor met toezicht en reguleren dat mensen of bedrijven niet de verkeerde dingen en wel de goede dingen doen? Wat heb je daarvoor nodig aan mensen, technieken, samenwerking, beleid?

Naast zijn functie binnen de DCMR is hij voorzitter van het Vakberaad van afdelingshoofden VTH van OmgevingsdienstNL. Ook is Daan bestuurslid van de beroepsvereniging van toezichthouders, Vide.

Bezoek Sustainable MBA in One day op dinsdag 4 oktober a.s. in de Rotterdam Science Tower. De deelnameprijs bedraagt €597,- excl. BTW per persoon. Maak vanaf 5 deelnemers gebruik van de groepsboeking en ontvang 25% korting per kaart.
Klik hier voor meer informatie en registratie.
Als deelnemer ontvang je gratis het boek Impactvol ondernemen in de praktijk.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over Sustainable MBA in One Day en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN