Ronde Tafel: Duurzaamheid voorbij de regelgeving

Ronde Tafel: Duurzaamheid voorbij de regelgeving

Moeten bedrijven verder gaan dan de regelgeving om ook in de toekomst waarde te blijven creëren? Tijdens het rondetafelgesprek olv Annick Schmeddes en Paul van Ruiten gaan managers van twee Rotterdamse bedrijven, een financier, het Havenbedrijf Rotterdam en een handhavingsorganisatie in gesprek over deze vraag.

Tanja Roeleveld van Lely, wereldmarktleider in melkrobots, en Francien Eppens van Milgro, een duurzame koploper in afvalmanagement en circulair grondstoffen management, geven aan wat duurzaamheid betekent in hun strategie om toekomstbestendig te blijven. Richard Kooloos van ABN AMRO benadert dit vraagstuk vanuit de kansen en risico’s van de financieringsportefeuille. Erik van der Schans, directeur Duurzaamheid van het Havenbedrijf Rotterdam, benadert het vanuit de randvoorwaarde die het Havenbedrijf stelt aan bedrijven vanuit het klimaatprobleem en het stikstof vraagstuk. Daan Molenaar, de directeur vergunningen van DCMR, Milieudienst Rijnmond geeft aan wat de mogelijkheden zijn van een vergunningverlener.

Dat gaat vlammen!

             

Bezoek Sustainable MBA in One day op dinsdag 4 oktober a.s. in de Rotterdam Science Tower. De deelnameprijs bedraagt €597,- excl. BTW per persoon. Maak vanaf 5 deelnemers gebruik van de groepsboeking en ontvang 25% korting per kaart.
Klik hier voor meer informatie en registratie.
Als deelnemer ontvang je gratis het boek Impactvol ondernemen in de praktijk.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over Sustainable MBA in One Day en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN