Ronde Tafel - Eric van der Schans

Moeten bedrijven verder gaan dan de regelgeving om ook in de toekomst waarde te blijven creëren? Tijdens het rondetafelgesprek olv Annick Schmeddes en Paul van Ruiten in gesprek over deze vraag. Een van de sprekers is Eric van der Schans, Director Environmental Management, Havenbedrijf Rotterdam.

Eric van der Schans is sinds 1 september 2015 Director Environmental Management bij Havenbedrijf Rotterdam. Eric is geboren in 1971 in Enschede en heeft een masterdiploma in chemische technologie van de Universiteit Twente. Hij begon zijn carriere bij Stork in 1996 als environmental & safety consultant voor de olie- en gasindustrie en werkte aan verschillende projecten in Europa en het Midden-Oosten. In 2000 trad hij in dienst bij Royal Haskoning DHV en bleef hij werkzaam als consultant, projectmanager en teamleider.

In 2005 trad hij toe tot Antea Group om hun veiligheidsadviespraktijk te leiden. In latere jaren was hij verantwoordelijk voor de international acquisition strategy van Antea Group en de international business development.

Tegenwoordig is hij als directeur Environment Management verantwoordelijk voor ruimtelijke ordening, netwerkplanning & achterlandcapaciteit, milieu en MVO binnen het Havenbedrijf Rotterdam. Naast zijn functie bij Havenbedrijf Rotterdam is Eric van der Schans:

  • Voorzitter van de raad van bestuur van de Environment Shipping Index (ESI)
  • Voorzitter van het Word Ports Climate Action Program

Bezoek Sustainable MBA in One day op dinsdag 4 oktober a.s. in de Rotterdam Science Tower. De deelnameprijs bedraagt €597,- excl. BTW per persoon. Maak vanaf 5 deelnemers gebruik van de groepsboeking en ontvang 25% korting per kaart.
Klik hier voor meer informatie en registratie.
Als deelnemer ontvang je gratis het boek Impactvol ondernemen in de praktijk.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over Sustainable MBA in One Day en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN