Ronde Tafel - Fieke de Haan

Als Global Sustainability Officer bij Vanderlande is Fieke de Haan verantwoordelijk voor uitrol en executie van de duurzaamheidsstrategie.
Vanderlande is een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van automatiserings- en logistieke oplossingen in de sectoren warehousing, luchthavens en parcel. De oplossingen van Vanderlande voor distributiecentra, zijn de eerste keuze van grote e-commerce spelers en retailers in food, fashion en general merchandise over de hele wereld. Op meer dan 600 luchthavens wereldwijd worden per jaar meer dan 4 miljard stuks bagage via Vanderlande’s systemen en daaraan gerelateerde passagiersoplossingen afgehandeld. Tenslotte is Vanderlande een toonaangevende leverancier op de pakket markt. De systemen van Vanderlande sorteren meer dan 52 miljoen pakketten per dag voor verschillende klanten waaronder de meest toonaangevende sorteercentra voor pakketdiensten. Vanderlande is opgericht in 1949 en telt meer dan 9.000 werknemers op alle continenten.

Voordat Fieke bij Vanderlande startte was ze werkzaam als Lead van het Finance Program bij Circle Economy: een non-profit organisatie die zich richt op het versnellen van de transitie naar een Circulaire Economie. De missie van het Finance Program is om het huidige financiële systeem opnieuw af te stemmen op de reële economie door financiële en juridische belemmeringen voor circulaire bedrijfsmodellen te identificeren en oplossingen te ontwikkelen.

Daarvoor werkte ze 12 jaar bij ABN AMRO aan strategie, business development, innovatie en duurzaamheid.Fieke is als bedrijfskundige afgestudeerd aan de Universiteit van Groningen.

Bezoek Sustainable MBA in One Day op donderdag 11 mei a.s. in de Jaarbeurs – MeetUp. De deelnameprijs bedraagt €795,- excl. BTW per persoon. Maak vanaf 5 deelnemers gebruik van de groepsboeking en ontvang 25% korting per kaart. Klik hier voor meer informatie en registratie.
Als deelnemer ontvang je gratis het boek Impactvol ondernemen in de praktijk.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over Sustainable MBA in One Day en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN