Ronde Tafel - Financiering en duurzaamheid: purpose en pegels

Is de duurzaamheid van jouw bedrijfsvoering inderdaad van waarde voor jouw organisatie? Loopt een duurzaam bedrijf minder of kleinere risico’s dan niet duurzame concurrenten? Zijn duurzame proposities geld waard of kosten ze alleen maar geld? Tijdens het rondetafelgesprek o.l.v. Annick Schmeddes en Paul van Ruiten gaan managers van twee succesvolle maakbedrijven, een investeringsmaatschappij en een bank in gesprek over deze vraag.

Fieke de Haan van Vanderlande, wereldmarktleider in logistiek, procesautmatisering van opslag, bagageafhandeling op luchthavens en in de pakketsector geeft aan wat duurzaamheid betekent in haar strategie om toekomstbestendig te blijven. Robin Foolen van Secrid sluit ook aan, hij heeft al 25 jaar ervaring in de maakindustrie. Door kennis over duurzaamheid, productontwerp, materialen en productie te combineren, wil hij bewustwording creëren om samen met de industrie tot duurzamere oplossingen te komen. Marie-Claire Franzen-Aerts van Rabobank en Rutger de Vos van Anders Invest benaderen dit vraagstuk vanuit de kansen en risico’s van de lenings- en financieringsportefeuille.

Purpose en pegels, zijn dit twee kanten van dezelfde medaille of ligt het genuanceerder? Luister naar hun verhalen die niet op internet te vinden zijn of in een boek. En ga met hun de discussie aan over vragen waar je zelf mee worstelt.

Dat gaat vlammen!

Bezoek Sustainable MBA in One Day op donderdag 11 mei a.s. in de Jaarbeurs – MeetUp. De deelnameprijs bedraagt €795,- excl. BTW per persoon. Maak vanaf 5 deelnemers gebruik van de groepsboeking en ontvang 25% korting per kaart. Klik hier voor meer informatie en registratie.
Als deelnemer ontvang je gratis het boek Impactvol ondernemen in de praktijk.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over Sustainable MBA in One Day en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN