Ronde Tafel - Francien Eppens

Moeten bedrijven verder gaan dan de regelgeving om ook in de toekomst waarde te blijven creëren? Tijdens het rondetafelgesprek olv Annick Schmeddes en Paul van Ruiten in gesprek over deze vraag. Een van de sprekers is Francien Eppens, MT lid, Milgro

Francien Eppens startte haar loopbaan in de culturele sector, waar ze het maatschappelijk belang van kunst probeerde te ondersteunen met een duurzaam business model. In 2013 gaf ze met het winnen van een duurzame challenge haar loopbaan een nieuwe wending en zette ze haar eerste stappen in de wereld van afval. Allereest met twee eigen ondernemingen, waarin digitale tools werden ontwikkeld die consumenten ondersteunen met afvalscheiding en -reductie. Sinds 2018 is Francien werkzaam bij Milgro, het technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Als business developer zorgde ze voor de doorontwikkeling van de bedrijfspropositie naar nieuwe sectoren. Sinds 2021 is Francien verantwoordelijk voor de afdeling Service & Support en lid van het MT.

Bezoek Sustainable MBA in One day op dinsdag 4 oktober a.s. in de Rotterdam Science Tower. De deelnameprijs bedraagt €597,- excl. BTW per persoon. Maak vanaf 5 deelnemers gebruik van de groepsboeking en ontvang 25% korting per kaart.
Klik hier voor meer informatie en registratie.
Als deelnemer ontvang je gratis het boek Impactvol ondernemen in de praktijk.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over Sustainable MBA in One Day en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN