Ronde Tafel: Noodzaak, waarde en risico’s van duurzaam ondernemen

Rutger de Vos is bedrijfskundige (Radboud Universiteit Nijmegen) en medeoprichter van Anders Invest (2014). Anders Invest is een investeringsmaatschappij die zich richt op lange-termijn investeringen in Industriële bedrijven, Food & Agri bedrijven, Huurwoningen en Zorgvastgoed. Het totale fondsvolume telt op tot een kleine 400 miljoen van zo’n 450 private investeerders.

Rutger is binnen Anders Invest actief in het industriefonds met name in de begeleiding van portfoliobedrijven. Het industriefonds investeert in 28 Nederlandse MKB bedrijven (vanaf ca 10 miljoen omzet, eigen product(ie)), bewezen businessmodellen), één van de meest recente investeringen was de Nederlandse Glasfabriek Royal Leerdam. Anders Invest Industriefonds investeert voor de lange termijn en ondersteunt haar bedrijven actief en werkt enkel met mensen met een achtergrond in de industrie.

Rutger werkte voor zijn tijd bij Anders Invest als Manager Corporate Development bij de Ubbink Groep (dochteronderneming van het Duitse beursgenoteerde industrieconglomeraat Centrotec), daarvoor werkte hij voor Capgemini als consultant in de bancaire sector.

Bezoek Sustainable MBA in One Day op donderdag 11 mei a.s. in de Jaarbeurs – MeetUp. De deelnameprijs bedraagt €795,- excl. BTW per persoon. Maak vanaf 5 deelnemers gebruik van de groepsboeking en ontvang 25% korting per kaart. Klik hier voor meer informatie en registratie.
Als deelnemer ontvang je gratis het boek Impactvol ondernemen in de praktijk.

 

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over Sustainable MBA in One Day en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN