Ronde Tafel - Robin Foolen

Robin FoolenLead Sustainability & Innovation, Secrid is al meer dan 25 jaar werkzaam in de Nederlandse maakindustrie met een focus op Industrieel Ontwerp en Productie.

Sinds 2012 heeft hij zijn tijd en energie gericht op het uitbouwen van een lokale, duurzame en eerlijke productieketen voor Secrid in Nederland, om op een verantwoorde manier te voldoen aan de wereldwijde vraag naar Secrid wallets. Door kennis over duurzaamheid, productontwerp, materialen en productie te combineren, wil hij bewustwording creëren om samen met de industrie tot duurzamere oplossingen te komen.

Tijdens de ronde tafel gaat Robin in gesprek over Financiering en duurzaamheid: purpose en pegels. Hier zal het onder andere gaan over; Is de duurzaamheid van jouw bedrijfsvoering inderdaad van waarde voor jouw organisatie? Loopt een duurzaam bedrijf minder of kleinere risico’s dan niet duurzame concurrenten? Zijn duurzame proposities geld waard of kosten ze alleen maar geld?

Bezoek Sustainable MBA in One Day op donderdag 11 mei a.s. in de Jaarbeurs – MeetUp. De deelnameprijs bedraagt €795,- excl. BTW per persoon. Maak vanaf 5 deelnemers gebruik van de groepsboeking en ontvang 25% korting per kaart. Klik hier voor meer informatie en registratie.
Als deelnemer ontvang je gratis het boek Impactvol ondernemen in de praktijk.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over Sustainable MBA in One Day en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN