Ronde Tafel - Tanja Roeleveld

Moeten bedrijven verder gaan dan de regelgeving om ook in de toekomst waarde te blijven creëren? Tijdens het rondetafelgesprek olv Annick Schmeddes en Paul van Ruiten in gesprek over deze vraag. Een van de sprekers is Tanja Roeleveld, Senior Sustainability Manager & Public Affairs, Lely.

Tanja werkt sinds 2010 op het gebied van duurzaamheid. Daarvoor werkte ze voornamelijk als marketingcommunicatie professional in verschillende rollen. Duurzaamheid en het creëren van positieve impact voor people, planet en business is wat haar drijft. Voor Lely werkte Tanja als hoofd duurzaamheid bij Landal GreenParks. Sinds het najaar van 2019 is ze begonnen in haar rol als Senior Manager Sustainability & Public Affairs bij Lely. In deze rol is zij verantwoordelijk voor de opzet en de ontwikkeling van de duurzaamheidsstrategie, waar het doel is om te werken aan de positieve impact voor de melkveehouderij en tegelijkertijd de duurzaamheid van de producten, activiteiten en diensten van Lely hiermee in lijn te brengen.

Bezoek Sustainable MBA in One day op dinsdag 4 oktober a.s. in de Rotterdam Science Tower. De deelnameprijs bedraagt €597,- excl. BTW per persoon. Maak vanaf 5 deelnemers gebruik van de groepsboeking en ontvang 25% korting per kaart.
Klik hier voor meer informatie en registratie.
Als deelnemer ontvang je gratis het boek Impactvol ondernemen in de praktijk.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over Sustainable MBA in One Day en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN