Sustainable MBA in One Day bij de Rotterdam Science Tower

Sustainable MBA in One Day is hét vakinhoudelijke event om je kennis als professional over duurzaamheids-vraagstukken in één dag up-to-date te krijgen. Tijdens Sustainable MBA in One Day leert elke deelnemer alle relevante theorieën & modellen, boeken en leiders op het gebied van duurzaamheid kennen.

Deelnemers krijgen in één dag alle relevante nieuwe concepten binnen duurzaamheid gepresenteerd door erkende experts. Onderwerpen zijn de inrichting van de circulaire economie en Climate-Take Back, de Sustainable Development Goals, beste business cases en het organiseren van de duurzame transitie. Tevens is er aandacht voor leiderschap, strategie en organisatie, als inspiratie om duurzaamheid binnen de organisatie verder te brengen. Relevante cases worden gepresenteerd door duurzaamheidsprofessionals bij koplopers in het bedrijfsleven. De dag biedt tevens ruime gelegenheid om met gelijkgestemde collega’s te netwerken.

In slechts één dag:

  • Geef je jouw vakinhoudelijke kennis over duurzaamheid een enorme boost.
  • Ben je weer up to date en praat je mee over de laatste inzichten in duurzame ontwikkeling.
  • Heb je inzicht gekregen in hoe je best practices in duurzaamheid kunt toepassen in jouw werk.
  • Heb je veel inspiratie opgedaan op het gebied van duurzaamheid, je netwerk uitgebreid en heb je concrete punten om zelf mee aan de slag te gaan.

Schrijf je hier zorgeloos in. De deelnameprijs bedraagt €597,- excl. BTW per persoon. Kom je met 5 personen of meer? Profiteer dan van een groepskorting en ontvang 25% korting op het reguliere tarief!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over Sustainable MBA in One Day en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN