Jouw kennis over duurzaamheid uitbreiden en verdiepen?

De dag is ingedeeld in vier thema’s:

  • Blok 1: Leiderschap en Koers. Waar wil ik naar toe? Waar willen we naar toe?
  • Blok 2: Welke strategieën moet ik kennen? En hoe werken ze?
  • Blok 3: Implementatie en Organisatie.
  • Blok 4: Wanneer is iets een succes voor jou? En wanneer is het een succes voor de ander?

Voor wie?
Voor iedere manager die een duurzaamheidsambitie heeft in zijn/ haar organisatie en handvatten zoekt om richting te geven en snelheid te krijgen.

Met sprekers als:

Paul van Ruiten zal één van de moderatoren van de dag zijn. Hij heeft zijn carrière gemaakt als directeur Duurzame Energie bij DHV, Directeur Circulaire Economie bij TNO en nu werkzaam als Directielid DCMR Milieudienst Rijnmond. Vanuit zijn passie voor filosofie neemt hij ons mee door de geschiedenis van milieu, en brengt ons waar we nu staan. Welke koers moeten we nu nemen? Gebruiken we de Sustainable Development Goals? Of de Donut Economie van Kate Raworth? En hoe pas je dat toe?

Geanne van Arkel, Hoofd Duurzaam Ondernemen EMEA bij Interface, neemt ons mee in het Drawdown denken van Paul Hawken: Hoe kunnen we de klimaatverandering keren? Interface is daar mee begonnen met hun beleid “We love carbon” waarbij Co2 als resource beschouwd wordt.

Rob van Tilburg, Senior Consultant bij Sustainalize, co-auteur van het boek Duurzaam Ondernemen Waarmaken, heeft veel bedrijven geholpen met de implementatie en de verandering naar duurzaam ondernemen. Ook hier leert hij ons hoe dat op te pakken.

Annick Schmeddes, initator Sustainable MBA in One Day, ondernemer en eigenaar van Sustainable Talent, is de tweede moderator. In werkvormen leert ze over het organiseren van verandering en culturen voor duurzaam ondernemen.

Mondo Leone is de storyteller van de dag. Als zanger en cabaratier neemt hij ons mee in een parallel avonturiersverhaal. Het is zijn avontuur maar het lijkt bijzonder op de reis die een duurzame held moet maken. Hij inspireert jou om het geleerde van de dag over te dragen naar jouw werk.

Keynote Speaker: Sustainable MBA in One Day is nog in overleg voor een internationale Keynote Speaker. Houd onze socials in de gaten.

Sustainable MBA in One Day vindt plaats in Congrescentrum Spant in Bussum.

 

 

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over Sustainable MBA in One Day en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN