Terugblik Sustainable MBA in One Day 2021

Vol trots kijken Sustainable Talent, Bureau OM en CKC Seminars terug op een geslaagde editie van Sustainable MBA in One Day. Met een groep van 45 deelnemers bespraken duurzaamheidsexperts en hoofddocenten Annick Schmeddes en Paul van Ruiten de belangrijkste elementaire én nieuwe theorieën & modellen, boeken en leiders op het gebied van duurzaamheid. Sustainable MBA in One Day vond plaats op dinsdag 22 juni bij Conference Center High Tech Campus.

Inspiratie was er volop met bijdragen van Geanne van Arkel, voormalig Head of Sustainable Development bij Interface, en Harald Tepper, Senior Director Group Sustainability en Lead van het Circulair Economy programma bij Philips. Geanne inspireerde de deelnemers met het praktijkverhaal over hoe de methode van ‘Drawdown’ is ingebed in de mutinational Interface. Harald deelde de duurzaamheidsreis die Philips doormaakt met het programma ‘Healthy people, Sustainable planet’. Gedurende de dag nam theatermarker Mondo Leone de deelnemers mee op een waargebeurd avonturiersverhaal. Een reis waarvan je vooraf niet weet waar het naartgoe gaat, of hoe het afloopt.

Sfeerimpressie
Bekijk hier de sfeerimpressie van de dag.

Ideeën of suggesties
Heeft u suggesties of ideeën voor de volgende editie of wilt u ook als partner/ met uw medewerkers aanwezig zijn? Stuur dan gerust een e-mail naar Rowi Kartner, rowi@ckc-seminars.nl of neem contact met ons op via 040-2146200.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over Sustainable MBA in One Day en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN