Terugblik Sustainable MBA in One Day 2023

Sustainable Talent, Bureau Om en CKC Seminars kijken terug op een dag vol inspiratie en kennisdeling tijdens een succesvolle editie van Sustainable MBA in One Day. Met een groep van ruim 25 deelnemers bespraken duurzaamheidsexperts en hoofddocenten Annick Schmeddes en Paul van Ruiten de belangrijkste elementaire én nieuwe theorieën & modellen, boeken en leiders op het gebied van duurzaamheid. Sustainable MBA in One Day vond plaats op donderdag 11 mei in Jaarbeurs MeetUp te Utrecht.

Inspiratie was er volop met bijdragen van Susanne Mundle, Marketing Director bij Interface. Susanne deelde negen actiepunten om je organisatie klaar te maken voor de volgende fase: toekomst bestendig ondernemen – van duurzaam naar regeneratief.  Tijdens een ronde tafelgesprek met ambassadeurs vanuit twee succesvolle maakbedrijven, een investeringsmaatschappij en een bank, gingen we in gesprek over ‘Purpose en pegels’. Een geanimeerd gesprek waarbij door Robin Foolen (Secrid), Marie-Claire Franzen-Aerts (Rabobank Group), Fieke de Haan (Vanderlande Industries) en Rutger de Vos (Anders Invest) antwoord werd gegeven op onder meer de vraag of een duurzaam bedrijf minder of kleinere risico’s dan niet duurzame concurrenten loopt en of duurzame proposities geld waard zijn of alleen maar geld kosten?

Als afsluiter van de dag werd er een videoverbinding gelegd met de United States, waar Paul Hawken als inspirator optrad voor de aanwezige deelnemers. Hij ging in op de zes basisprincipes die ten grondslag liggen aan het concept van regeneratie. Deelnemers maakte veelvuldig gebruik van de mogelijkheid om na afloop van zijn verhaal vragen te stellen.

Sfeerimpressie
Bekijk hier de sfeerimpressie van de dag.

Ideeën of suggesties
Heeft u suggesties of ideeën voor de volgende editie of wilt u ook als partner/ met uw medewerkers aanwezig zijn? Stuur dan gerust een e-mail naar Joyca van Essen, joyca@ckc-seminars.nl of neem contact met ons op via 040-2146200.

 

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over Sustainable MBA in One Day en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN