Verplaatsing Sustainable MBA in One Day naar 22 juni

Sustainable MBA in One Day stond gepland voor donderdag 8 april in Conference Center High Tech Campus te Eindhoven. Gezien de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn wij door overmacht en berichtgeving vanuit de overheid en RIVM genoodzaakt dit event te verplaatsen. Wij willen graag de kwaliteit van het event kunnen waarborgen en dit is de enige manier om dat te kunnen garanderen.

Wij hebben in samenwerking met onze partners, sprekers en locatie een nieuwe datum vastgelegd.

Save the date: dinsdag 22 juni 2021
Locatie: Conference Center High Tech Campus te EIndhoven

Veilig & verantwoord ontmoeten
U kunt zich zorgeloos inschrijven voor en deelnemen aan onze congressen. We volgen de richtlijnen en adviezen vanuit de overheid en gespecialiseerde instanties zoals het RIVM en de GGD. In samenwerking met de locatie nemen we extra maatregelen op gebied van schoonmaak, aanwezigheid van handgel, te volgen looproutes, entree via meerdere ingangen etc. We hanteren een aangepaste capaciteit voor de zalen op basis van 1,5 meter afstand. Mocht u verhindert zijn of toch ziekteverschijnselen vertonen, kunt u uiteraard kosteloos een collega in uw plaats laten gaan. Wij vragen u in dit geval contact met ons op te nemen.

Huidige inschrijvingen worden automatisch overgezet naar de nieuwe datum. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn op deze datum, kunt u kosteloos een collega in uw plaats sturen. Gelieve ons hier wel van op de hoogte te brengen. Dit kan via Christine Kwekkeboom, aanmelding@ckc-seminars.nl

Het programma
Het programma, zal worden doorgeplaatst naar de nieuwe datum.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u toch nog vragen hebben? Neem dan contact met ons op via 040-2146200.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over Sustainable MBA in One Day en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN