Volledig programma bekend

Dinsdag 4 oktober vindt Sustainable MBA in One Day plaats bij de Rotterdam Science Tower in Rotterdam.

Sustainable MBA in One Day is hét vakinhoudelijke event om je kennis als professional over duurzaamheids-vraagstukken in één dag up-to-date te krijgen. Tijdens Sustainable MBA in One Day leer je alle relevante theorieën & modellen, boeken en leiders op het gebied van duurzaamheid kennen.

Sustainable MBA in One Day wordt verzorgd door duurzaamheidsexperts en hoofddocenten Annick Schmeddes en Paul van Ruiten. Samen schreven zij het boek ‘Impactvol ondernemen in de praktijk’. Naast de sessies van hoofddocenten Annick en Paul vinden er inspirerende gastsessies plaats van Leon Giesen en Geanne van Arkel.

In de middag vindt er een interessant ronde tafel gesprek plaats over Duurzaamheid voorbij de regelgeving. Moeten bedrijven verder gaan dan de regelgeving om ook in de toekomst waarde te blijven creëren? Tijdens het rondetafelgesprek olv Annick Schmeddes en Paul van Ruiten gaan managers van twee Rotterdamse bedrijven, een financier, het Havenbedrijf Rotterdam en een handhavingsorganisatie in gesprek over deze vraag.

De deelnameprijs bedraagt €597,- excl. BTW per persoon. Maak vanaf 5 deelnemers gebruik van de groepsboeking en ontvang 25% korting per kaart.
Klik hier voor meer informatie en registratie.
Als deelnemer ontvang je gratis het boek Impactvol ondernemen in de praktijk.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over Sustainable MBA in One Day en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN