Vroegboekkorting Sustainable MBA in One Day 2020

Sustainable MBA in One Day is de elementaire opfrisdag voor duurzaamheidsprofessionals!

Hét vakinhoudelijke event om je kennis als professional over duurzaamheidsvraagstukken in één dag up-to-date te krijgen. Tijdens Sustainable MBA in One Day leert elke deelnemer alle relevante theorieën & modellen, boeken en leiders op het gebied van duurzaamheid kennen.

Erkende experts presenteren in één dag alle relevante nieuwe concepten binnen duurzaamheid. Onderwerpen van klimaatverandering, circulaire economie tot ISO komen aan bod. Tevens is er aandacht voor LEIDERSCHAP, STRATEGIE en ORGANISATIE om duurzaamheid binnen de organisatie verder te brengen. Relevante cases worden gepresenteerd door duurzaamheidsprofessionals bij koplopers in het bedrijfsleven.

Zorgeloos inschrijven – vroegboekkorting t/m 20 juli
Meld je aan voor 20 juli a.s. en profiteer van € 100,- vroegboekkorting! Je kan je zorgeloos inschrijven voor en deelnemen aan Sustainable MBA in One Day. Uiteraard zullen wij alle noodzakelijke maatregelen treffen om ieders gezondheid te beschermen. Klik hier voor meer informatie over ons corona protocol.

Interesse om met meerdere personen deel te nemen? Maak vanaf 5 personen gebruik van de groepsboeking en ontvang 25% korting per kaart!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over Sustainable MBA in One Day en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN